Coronabeleid 

door de constant veranderende regelgeving  passen wij het coronabeleid en de inhoud van de trainingen vaak aan. 
Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de corona updates.    

— update coronabeleid boksclub de groot — 4 juni 2021 —
Naar aanleiding van de verdere versoepelingen passen wij de inhoud van de trainingen aan. de trainingen zullen vanaf volgende week maandag 7 juni nagenoeg in de normale vorm worden aangeboden. Het is verplicht om een mondmasker te dragen bij het betreden van het gebouw, deze mag af tijdens de training. de kleedkamers zijn weer open maar er mag geen publiek
aanwezig zijn bij de trainingen. heb je ( milde) klachten? blijf thuis!

— update coronabeleid boksclub de groot– 27 mei 2021–
wij trainen weer bij onze binnenlocatie, de sportzaal bij dorpshuis hanswijk te egmond aan den hoef, gaat vanaf volgende week maandag 31 mei weer open. De trainingen worden in individuele vorm aangeboden.
Voor de jongeren is er een speciaal programma.
wij volgen de richtlijnen van het rivm en de Nederlandse boksbond. Dit betekend dat elk lid bij binnenkomst zijn/ haar handen desinfecteert en het dragen van een mondkapje bij het betreden van het gebouw is verplicht. de kleedkamers zijn gesloten, dus doe je sportoutfit vantevoren aan. Blijf bij ( milde) klachten thuis en laat je testen!

— update coronabeleid boksclub de groot– 20 mei 2021–
Na de versoepelingen van deze week is het bestuur in overleg over de verdere opening en invulling van onze binnenlocatie
( dorpshuis hanswijk te egmond aan den hoef). 

— update coronabeleid boksclub de groot– 20 april 2021– let op! Nieuwe buitenlocatie–

Boksclub de groot is weer open. training worden buiten in aangepaste vorm hervat. trainingen worden in individuele vorm aangeboden, er word geen contact gemaakt en niet gespart.  de ( nieuwe) buiten locatie is sportpark Wimmenum te egmond aan den Hoef. Trainingen iedere di en do van 19:30 t/m 20:30. 

 — update coronabeleid boksclub de groot– 15 december 2020–

Vanwege de vergaande lockdown is boksclub de groot momenteel gesloten. 

— update coronabeleid boksclub de groot– 18 oktober 2020–

de trainingen gaan door , in aangepaste vorm.  na de training moeten leden de locatie meteen verlaten. er word een individueel programma aangeboden. er wordt veel gebruik gemaakt van schaduwboksen om de stootcombinaties door te nemen. De trainingen worden aangeboden met inachtneming van de maximale groepsgrootte (max. 30 personen) en de onderlinge afstand van 1,5m. 

— update coronabeleid boksclub de groot– 1 juni 2020–

Boksclub de Groot gaat weer open. er word een individueel programma aangeboden. ter compensatie word er
in juli en augustus doorgetraind in de duinen bij egmond binnen. 

— update coronabeleid boksclub de groot– 1 maart 2020–
vanwege de opgelegde sancties moet boksclub de groot sluiten. Wij werken achter de schermen aan de heropening met inachtneming van alle regels.